Vali Tutulmaz Sandıklı ve Dinar’daki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Uzm. J. III. Kad. Çvş. İbrahim Çetin’in Sandıklı ilçesindeki ailesini ve Uzm. J. VII. Kad. Çvş. Oğuz İnan’ın Dinar İlçesi Okçular Köyü’ndeki ailesini ziyaret eden Vali Tutulmaz, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andı.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın şehit ailelerine ziyaretlerinde Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Kaymakam ve Belediye Başkanları ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri hazır bulundular.

Ziyaretler sırasında Kuran-ı Kerim okunurken vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz için dualar edildi.

Aile üyelerinin acılarını paylaşan ve sizlerin her zaman yanındayız diyen Vali Mustafa Tutulmaz; “Şehitlik mertebesine ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkür; onların bizlere emanet ettikleri ailelerine, ülkemize, milletimize, bayrağımıza en iyi şekilde sahip çıkmakla olacaktır. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Bizler sizin aileniz olarak buradayız ve her zaman yanınızdayız. Devletimizin imkânları da siz şehit ailelerinin hizmetinde. Bizler ne şehitlerimizi nede onların bizlere emaneti olan ailelerini hiçbir zaman unutmayacağız. Bu vesile ile vatanın bölünmez bütünlüğü ve vatandaşların can ve mal güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Şehit aileleri de Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendilerini yalnız bırakmadığı için şükranlarını sundular.

Editör: Haber Merkezi