Türk Hava Yollarından Sandıklı Ziyareti

Türk Hava Yolları İstasyon Şefi Erhan Bulut, Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal, Sandıklı Hüdai Termal Sağlık Turizmi Geliştirme ve Tanıtım Derneği Başkanı Ahmet Yavuz Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mustafa Çöl ile görüşen heyet, Zafer Havalimanının kapasitesinin arttırılması, Sandıklı ile Zafer Havalimanı arasında yapılabilecek ortak çalışmalar, Kaplıca bölgesine gelen misafirlerin bu bölgeye hızlı ulaşmaları için yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı ilçemizin potansiyelinin her geçen gün arttığını, özellikle kaplıca bölgesinin resmi gazetede yayınlanan bakanlar kurulu kararı ile termal turizm alanları içerisinde kalmasının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Bu bağlamda Türk Hava Yolları ile ilçemizin önünü açacak projelerde birlikte çalışmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dönem dönem ya da belirli aralıklarla organizasyonlar yapılabileceğini söyledi.

İstasyon Şefi Erhan Bulut tarafından Türk Hava Yolları uçağının bir maketinin hediye edildiği ziyaret iyi dilek ve temennilerin akabinde sona erdi.

Editör: Haber Merkezi