Şehidimizin evinde yas var

Şehit polis memuru Yaşar Özlem'in şehit olduğu haberini alan komşuları Sandıklı'da Fatih Mahallesi'ndeki evlerine geldiler ve gözyaşları içinde dua etmeye başladılar.
Yaşar Özlem'in annesinin iki katlı evin üst katında oturduğunu, alt katını kiraya verdiklerini belirten komşuları, polisin annesinin cumartesi günü İstanbul'a gittiğini anlattı.
Komşularından Gülşen Gönen, "Annesi buradaydı. Daha cumartesi günü İstanbul'a, oğlunun yanına gitti. Yaşar'ın kolu kırılmıştı yeni iyileşmiş ve göreve başlamıştı. Çok iyi insanlardı, çok üzüldük. Allah rahmet eylesin" dedi.

Mahalle muhtarı Kazım Özer de kendilerine emniyet müdürlüğünden haber verildiğini, şehit polis Yaşar Özlem'in nerede toprağa verileceğinin belli olmadığını söyledi. Özer, "Annesi ile beraber yaşıyorlar. Evleri burası ama oğlu polis olduğu için annesi de İstanbul'da oğlunun yanında kalıyor. Alt katta kiracıları var. Şehidimizin nereye defnedileceği belli değil. Ama biz buraya, Sandıklı'ya defnedilir diye tahmin ediyoruz" diye konuştu.

 
Editör: Haber Merkezi