SANJET Artık Online

Dijital çağın gereksinimlerine en hızlı ayak uyduran belediyelerin arasında gösterilen Sandıklı Belediyesinde ki değişim, her geçen gün kendisini dijital platformlarda göstermeye devam ediyor.

Şimdi de Sandıklı Belediyesi bünyesinde bulunan SANJET A.Ş tarafından kullanıcılarımızdan gelen talep, istek ve öneriler doğrultusunda evlerinden çıkmadan internet üzerinden bir çok işlemi online olarak yapabilecekler.

Borç sorgulama, Fatura ödeme, Geçmiş ödeme ve Faturalar ile Talep oluşturma gibi bir çok işlemi yapabileceğiniz hizmetler kapsamında tek yapmanız gereken, SANJET A.Ş abonelerimizin www.sanjet.com.tr adresimize giderek bir sefere mahsus sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

Yapılan kayıt işleminin akabinde şifreleri ile sisteme giriş yaparak bahsettiğimiz hizmetleri ücretsiz olarak kullanabilirler.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “SANJET'te Dijital dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Artık bir tuşla her türlü işlemi yapabilme dönemi başlıyor. Kontör yükleme işlemlerimiz ile ilgili yeni hizmetimiz 2020-2021 ısınma döneminde sizlerle.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi