SANDIKLI’DA İŞTEN ÇIKARMALARA ÖZDEMİR, SERT ÇIKTI
 MHP SANDIKLI İLÇE BAŞKANI HALİL ÖZDEMİR İŞTEN ÇIKARMALARLA İLGİLİ KONUŞTU:
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE!!!
“30 Mart mahalli idareler seçimlerinden önce yazılı ve görsel basında belediye başkanlığını kazandıkları taktirde belediyeden personel çıkarmayacağını ve seçimin hemen akabinde personel maaşlarını hemen ödeyeceğini söyleyen sandıklı belediye başkanı ve ekibi bu gün bu konuda ne kadar samimi olduklarını ortaya koymuşlardır.
Seçimi kazandıkları günden beri bazı çalışanları çağırarak istifa etmelerini istemişler .istifa etmeyen personeli yerlerini değiştirerek ve psikolojik baskı uygulayarak istifaya zorlamışlardır amaçları istifa ettirerek özlük haklarından mahrum etmek ve personelin işsizlik parası almasını engellemeye çalışmışlardır.
Nihayet 16 mayıs tarihi itibariyle de 90 nın üzerinde çalışanı çağırarak iş akitlerinin fesh edildiğini yine belediye çalışanları vasıtasıyla şifa i olarak duyurmuşlardır. Maalesef başka konularda da olduğu gibi siyasi iradeyi temsil eden insanlar ortalıkta gözükmeyerek sorumluluktan kaçmışlardır.Siyaset bir omura işidir böyle bir kararın altına imza atan kişilerin çıkıp yaptıkları işin arkasında durabilecek kadar onurlu bir siyaset yapmalarını bekliyoruz .
Ülkemizde işçilerle ilgili acı günler yaşadığımız böyle bir dönemde işçi haklarından ,çalışma şartlarıyla ilgili iyileştirmelerden bahsedilen bir dönemde sandıklı belediyesi çalışanlarının iş akitlerinin fesh edilmesi kamuoyunda derin üzüntüyle karşılanmıştır çıkarılanların yerine yeni işçilerin alınıp alınmayacağı da merak konusudur . iktidara gelirken mazlumun yanında yer alacağını söyleyenlere şu sözü hatırlatmak isterim ; dünyadaki en sağır edici ses acı çeken bir mazlumun suskunluğudur.
Milliyetçi hareket partisi olarak şunun iyi bilinmesini isteriz işten çıkartılan belediye personelinin haklı mücadelelerinde ,ekmek davalarında partimizden talep ettikleri her konuda yanlarında olacağımızı belirtir evine helal lokma götürmelerini çok görenlerin kimler olduğunu bilmek isteriz” “
Editör: Haber Merkezi