Sandıklı’da Eğitim-Öğretim Haftası Açılış Etkinlikleri

2018-2019 Eğitim ve Öğretim sezonunun açılması münasebetiyle M. Kemal İlköğretim Okulunda bir program gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Eflatun Cem Tortop, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, protokolün değerli üyeleri, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Gerçekleştirilen programın akabinde sınıfları ziyaret eden heyet yeni öğrenci kardeşlerimizin ilk gün heyecanlarına ortak olarak kendileri ile sohbet ettiler.

İlköğretim haftası münasebetiyle 75. Yıl İlköğretim Okulu Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek kendilerine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Eğitim ve Öğretim camiasından gelen bir eğitimci olması sebebiyle Başkan Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek okul müdürümüze ve idarecilerine teşekkür etti.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılımız 75. Yıl İlkokulumuzun ziyaretleri ile başladı. Ardından M.Kemal İlköğretim kurumumuzun programı ile devam etti. Programa İlçe Kaymakamımız ve Kurum müdürlerimiz ile katıldık. Fedakar idareci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimize güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum. Çok kıymetli Anne ve Babalara' da sevgili öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı can-ı gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi