Sandıklı Şirinevler Mahallesi iftar programı

Sandıklı Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan İftar programlarının yedincisi Şirinevler Mahalle sakinlerinin yoğun katılımları ile Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun bahçesinde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 2000 kişilik bir vatandaş topluluğumuzun katıldığı program, İftar vaktine kadar vatandaşlarımıza yapılan canlı ilahi dinletisi ile başladı. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl burada bütün vatandaşlarımızın masalarına giderek hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

Ezan-ı Muhammedi'nin okunması ile birlikte Başkan Mustafa Çöl ve Şirinevler Mahallesi sakinleri hep birlikte oruçlarını açtılar. Hep birlikte yenen iftar yemeğinin ardından yapılan duaya amin diyen binlerce kalabalığa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi; "Bu mübarek ayda sizlerle bir arada iftar yemeği ile buluşmaktan ziyadesiyle memnunum. İnşallah önce mübarek Kadir gecesine ardından Ramazan Bayramına hep beraber kavuşmak nasip olur. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. En kötü günümüz böyle olsun hayırlı Ramazanlar." dedi.

Başkan Mustafa Çöl'ün konuşmalarından sonra Semazen Gösterisi vatandaşlarımızdan büyük beğeni aldı. Vatandaşlarımız Semazen gösterilerini takip ederken, belediyemiz tarafından hazırlatılan pamuk şekeri, bardak ve patlamış mısır, Osmanlı macunu, şerbeti ve çay ikramında bulunuldu.

İkramlarımızdan sonra sahneye çıkan Aşuk ve Maşuk ekibi çocuklarımıza eğlenceli dakikalar yaşattılar. Gecenin sonunda programımıza katılan çocuklarımıza ve bayanlarımıza hediyeler takdim edilerek Şirinevler Mahallesi İftar programımız sona ermiş oldu.

Mahalle iftarının akabinde konu ile ilgili görüşlerini aldığımız mahalle sakinleri bu organizasyonun yapılmasını sağlayan Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, yapılan bu organizasyon sebebi ile duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi