Sandıklı Şehir Mezarlığı temizleniyor

Sandıklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından ilçe şehir kabristanımızda bakım ve temizlik çalışmaları başladı.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz yaz ayları içerisinde hava sıcaklıklarının artması ile birlikte kuruyan ağaçların ve otların oluşturduğu olumsuz görüntülerin önüne geçebilmek için yapılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Vatandaşlarımız öteden beri mezarlıkların derli, toplu ve temiz olmasına büyük önem verir. Örf ve adetlerimiz gereği mezarlık ziyaretleri günümüzde de sürmektedir. Her gün birçok ziyaretçini geldiği şehir mezarlığımız manevi değerlerimize sahip çıktığımızın en büyük göstergesidir.

Bu bağlamda Sandıklı Belediyesi olarak temizlik çalışmalarının ne kadar titizlikle sürdürdüğümüz mezarlığımızın tertemiz görüntüsü, çiçeklerle bezenmiş haliyle ortadadır. Yakınlarının ve dostlarının mezarlarını ziyarete gelen ziyaretçiler, mezar bakımlarını da yapıp buradan öyle ayrılıyorlar. Sandıklı Belediye ekiplerince temizlik çalışmaları da aralıksız devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi