SANDIKLI PARKLARINDA IŞIKLAR YETERSİZ
Sandıklı Fatih Mahallesinde bulunan Alparslan Türkeş parkı ve Kapalı Spor Salonu yanında ki Şehit Piyade Üst Teğ. Ramazan Tuncay parkı geceleri çok karanlık olduğu için vatandaşlar ışıklandırılmasını istiyor
Vatandaşlar, akşam ve geceleri aileleri ile birlikte spor yapabileceği ve zaman geçirebilecekleri parklardan biri olan Şehit Piyade Üst Teğ. Ramazan Tuncay Parkı’nın ışıklandırma yetersiz olduğu için akşam ve geceleri bu parkı kullanamadıklarını dile getirerek yetkililerden bu sorunu bir an önce çözmelerini istediler.
Diğer yandan Fatih Mahallesinde bulunan Alparslan Türkeş Parkının atıl durumda ve ışıklandırmasız olması vatandaşları tedirgin ederken, geceleri geç saatlerde bu yolu kullanmadıklarını dile getirdiler. Fatih mahallesinde yaşayan vatandaşlar geceleri evlerine gitmek için kullandıkları yolun yanında bulunan parkın ışıklandırmasız olması ve geçtiğimiz günlerde yaşanan ve halan Faili Meçhul olan cinayet sonrası tedirgin olduklarını dile getirdiler. Fatih Mahallesi sakinleri yetkililerden bir an önce Alparslan Türkeş Parkının aktif hale getirilmesini bunun yanı sıra ışıklandırma ve güvenlik kamarası sistemlerinin kurulmasını istediler.
Editör: Haber Merkezi