Sandıklı'nın Hayırseverlerine Teşekkür Plaketi...

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Sandıklı ilçesine giderek burada ziyaretlerini sürdürdü.

Sandıklı ilçesindeki Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) ve Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret eden Sağlık Müdürü Korkmaz, buralarda vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin son durumunu yerinde görerek sağlık personelinin dilek ve temennilerini bizzat kendilerinden dinledi.

Sağlık Müdürü Korkmaz ayrıca Sandıklı Devlet Hastanesine bağışta bulunan yardımsever vatandaşlara da birer teşekkür plaketi ile takdim etti.

Yaptıkları bağışlarla Devlet Hastanesine tıbbi cihaz desteği sağlayan hayırsever vatandaşlar Mehmet Yağcı ve Mehmet Bozkurt için düzenlenen plaket töreninde konuşan Sağlık Müdürü Korkmaz, hastaneye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek bu hayırseverliklerinin çok güzel bir örnek teşkil ettiğinin altını çizdi.

Plaket töreninde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mesut Şan ve Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Hazım Bozca da hazır bulundu

Editör: Haber Merkezi