Sandıklı MHP İlçe Başkanı Özdemir, Çöl’den Cevap Bekliyor
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Seçmen İletişim Merkezinde İlçe Başkanı Halil Özdemir kalabalık bir topluluğa hitap etti.
Özdemir, bu seçimlerin sonuçlarının şimdiden belli olduğunu, seçimleri Milliyetçi Hareket Partisinin kazanacağını herkesin bildiğini, sonuçları değiştirmek için rakiplerin çeşitli tahriklerde bulunduğunu, partimize gönül verenlerin bu hassas dönemde tahriklere kapılmaması gerektiğini, herkesin itidalli davranmasını istedi. Biz sükunetimizi koruduğumuz sürece zafer bizim için kaçınılmazdır dedi.
Sandıklı kamuoyunda Partimize olan ilginin çığ gibi büyüdüğünü, rakip partinin kamuoyunun kafasındaki soru işaretlerini gideremediğini belirtti. Kamuoyu halen şu soruların cevaplarını bulamamıştır.
Akp Belediye Başkanlığını kazanırsa Belediyeyi hangi Mustafa yönetecek?
Akp’nin Belediye Meclis Üyesi Adayları arasında şu anki mevcut Belediye’den usulsüz imar talepleri yerine getirilmeyen, sırf bu işlerini görmek için listeye giren kaç kişi vardır?
Bu insanların amacı Sandıklımıza hizmet etmek midir yoksa sırf kendi işlerini takip etmek için mi o listede yer almışlardır?
Akp Belediye Başkan adayı da Sayın Başbakan gibi dersanelerin kapatılması taraftarı mıdır?
Akp Belediye Başkan Adayına sorularına devam eden Özdemir,
Mustafa Çöl’de sayın Başbakan gibi hizmet hareketini devlet içerisinde Örgüt olarak mı tanımlamaktadır. Yoksa esnaflarımızı gezerek bu tepenin problemi söylemlerinde bulunarak Başbakana tezat bir kampanya mı yürütmektedir?
21 Mart günü ülkemize 3 tane şehit cenazesi varken, gecesinde yolu trafiğe kapatarak, havai fişekli, maytaplı, müzikli doğum günü pastası keserek parti yapmak siyaset anlayışınızın bir parçası mıdır?
24 Mart Pazartesi günü Sayın Bakan Veysel Eroğlu’nun ilçemizde düzenleyeceği program Devlet imkanlarıyla mı olacaktır. Bu programa kamu görevlileri görevlendirilecek mi? Taşeron işçilerin yevmiyeleri ödenerek taşıma kalabalık oluşturulacak mı? Bakan Beyin yakın ekibi tarafından kamu kurumlarında çalışanlardan yine tehdit edilenler olacak mı?
Partililerin yoğun ilgi ve tezahüratları arasında Akp Teşkilatı ve adayının bu sorulara samimiyetle cevap vereceklerini umut ettiğini söyledi.
Editör: Haber Merkezi