Sandıklı Hastanesine iki yeni doktor
Sandıklı Devlet Hastanesinde Psikiyatri Doktoru Erdal Pirinççi ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Acar Bulut göreve başladı. Böylelikle Sandıklı Devlet Hastanesinde uzun zamandır boş olan iki doktor kadrosu dolmuş oldu.
                Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden Sandıklı Devlet Hastanesine atanan Psikiyatri Doktoru Erdal Pirinççi; 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu. 2006-2012 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında iktisat yapan Pirinççi, Cinsel terapi, Hipnoz ve Bilişsel Davranışçı Terapi alanlarında eğitim aldı. 2012-2013 Muş Devlet Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı, 2013-2014 Bandırma Özel Esen Psikiyatri Merkezinde Psikiyatri Uzmanı olarak ve son olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan Pirinçi evli ve bir çocuk babası.
                Çocuk Sağlığı ve Hasatlıkları Uzmanı Doktor İpek Acarbulut ise 2003-2009 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim aldı. 2009-2014 yılları asında İstanbul Haydarpaşa Numune hastanesinde görev yaptıktan sonra Sandıklı Devlet Hastanesine atandı
Editör: Haber Merkezi