Sandıklı'da haşereyle mücadele aralıksız devam ediyor

Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından haşereyle mücadele çalışması kapsamında ilaçlama yapıldı.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, haşereyle mücadelenin geniş çaplı bir konu olduğunu, belediye sorumluluk alanlarında çalışma yaptıklarını söyledi. Haşereyle mücadele konusunda vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Çöl, çöplerin poşetli şekilde alınmasının haşereyle mücadelede önemli olduğunu vurguladı.
Vatandaşların rahat bir yaz geçirebilmesi için Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Başkan Çöl, "Halkın çöpleri nasıl muhafaza edecekleri konusunda ve çöplerin belirtilen saatlerde dışarıya çıkarılması, etrafın temiz tutulması gibi konularda bilgilendirme yaptık. Ekiplerimiz de larva, karasinek ve uçkunla mücadele ediyor. İsteğimiz yemek başta olmak üzere evsel atıkların mümkün olduğu kadar çöp poşetiyle çöp toplama saatlerinde dışarı çıkarılması" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi