SANDIKLI BELEDİYESİNDE BAYRAM COŞKUSU
Belediyede Ramazan Bayramı bayramlaşma programı bayramın birinci günü Belediye Başkanı İsmail Elibol’un makam odasında yapıldı.
Bayramlaşma programına Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Konya Vali Yardımcısı Dr. Sefa Çetin, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir, AKP İlçe Başkanı Cemil Akbaş, BBP İlçe Başkanı Kamil Nacak, CHP İlçe Yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Murat Çandır,Ramazan Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Mutlu, Ticaret Borsası Başkanı Hidayet Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Öztürk, Sebzeciler Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, Mimarlar ve Mühendisler Odası Temsilcisi Ziya Dazkır, OSB Müdürü Sebahattin Demirsoy, Belde Belediye Başkanları,Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı İsmail Elibol, vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet ederken, her bayram olduğu gibi çocuklara harçlık dağıtmayı ihmal etmedi.
Belediye’de düzenlenen bayramlaşma programına katılımın yoğun olduğu gözlenirken, Belediye Başkanı İsmail Elibol, bayramlaşma programına katılan katılmayan herkese teşekkür ederek, her bayramın böyle birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ettiğini belirtti.
Editör: Haber Merkezi