Sandıklı Belediyesi personeli iftar’da buluştu

Sandıklı Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel Personel İftarı gerçekleştirildi. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ev sahipliğinde, Ezgi Düğün Salonunda yapılan programa, birim müdürleri, daire amirleri, personellerimiz ve belediye meclis üyelerimiz katıldılar.

İlahiler ve semazenler eşliğinde başlayan iftar programımız hep birlikte yapılan iftar ile devam etti. Günün anlam ve önemine istinaden Başkan Mustafa Çöl’ün yapmış olduğu açıklamada; “Geçen 5 yıllık süre zarfında vatandaşlarımız için gece-gündüz demeden fedakârca yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki dönemde yine daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atarız. Bu vesileyle yaklaşan Kadir Gecemizi'de şimdiden tebrik ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” Dedi.

Programın sonunda Sandıklı Belediyesinden emekli olan personellerimize plaket takdimi yapıldı. Belediyemizden emekli olan personellerimize, aramızda olamayanların ailelerine birer teşekkür plaketi veren Başkan Mustafa Çöl, kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilediler.

Gece personellerimizin Başkan Mustafa Çöl ile çekindikleri hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi