Sandıklı belediye şehir hamamı rekor kırdı

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ün talimatları doğrultusunda baştan sona yenilenen ve sorunsuz bir kış dönemi geçiren Belediye Şehir Hamamı işletme sezonunu kapattı. Ekim ayının sonunda açılan Belediye Şehir Hamamımız' dan  Mayıs ayına kadar toplamda; 32.245 vatandaşımız faydalandı. Bu kısa süre zarfında Sandıklımızdaki bir çok vatandaşımızın faydalandığı Şehir Hamamı, 32.245 hemşerimiz ile  Belediye Şehir Hamamı tarihinin işletme rekorunu kırdı. Aylık ortalama 4000 kişi misafir eden Belediye Şehir Hamamı gerek personel gerekse hijyen konularında vatandaşlarımızdan tam not aldı.
Başkan Mustafa ÇÖL, Belediye Şehir Hamamımızda çalışan personelimize gösterdikleri bu gayret ve çabadan dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki sezon açılacak olan Şehir Hamamından daha fazla vatandaşımızın faydalanabilmesi için şimdiden çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan ÇÖL; "Sandıklımıza hizmetin en iyisini en güzelini vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin bizlere verdiği görevi sonuna kadar eksiksiz olarak yapmak bizim birinci vazifemiz. Hedefimiz yapmış olduğumuz hizmetleri siz değerli hemşerilerime her sene üstüne koyarak devamlı olarak artırmaktır. Bu sebeple bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Sandıklı bizimle değişiyor, değişmeye' de devam edecek." diyerek sözlerini noktaladı. 
 
Editör: Haber Merkezi