SANDIKLI AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN ÇÖL'E ZİYARET

Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet SAYLIK, Sandıklı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer DEMİRTAŞ ve Sandıklı Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa MERSİN Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ü makamında destek ziyaretinde bulundular.
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet SAYLIK burada yapmış olduğu açıklamada; "Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL' e yapılan saldırı bizleri ziyadesi ile üzmüş ve bir o kadar da rahatsız etmiştir. Ak Parti Yönetimi, kadın ve gençlik kolları olarak Başkanımızın her zaman arkasındayız ve her zaman destekçisiyiz. Bu ve bunun gibi çirkin olaylar bizleri asla Sandıklımıza hizmet etmekten ve çalışmaktan vazgeçiremeyecektir. Bu duygu ve düşünceler ile Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." dedi.
Ziyaret Sandıklı Ak Parti Kadın Kollarının ziyareti ile devam etti, Başkan Mustafa ÇÖL' ün makamını dolduran Kadın Kolları üyeleri Başkan Mustafa ÇÖL' ün her zaman yanında olduklarını ve kendilerimi her zaman destekleyeceklerinin altını çizdiler.
Başkan Mustafa ÇÖL bu ziyaret sebebi ile Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ahmet SAYLIK' a Sandıklı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer DEMİRTAŞ' a ve Ak Parti Sandıklı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa MERSİN' e ayrı ayrı teşekkür ederek bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.


 
 
Editör: Haber Merkezi