Sağlık-Sen Sandıklı’da Toplandı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Afyonkarahisar Şubesi il divan toplantısı Sandıklı'da yapıldı.

Sağlık-Sen'in il divan toplantısı Sandıklı'daki termal bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdulkadir Hız, diğer il ve ilçe temsilcileri katıldı. Sendikanın tanıtım filminin ardından bir yıllık çalışmalar, sendikal haklar, sağlık çalışanın yıpranma payı ve ek ödemenin emekliliğe yansıtılmasıyla ilgili görüşmeler yapılırken, sendikal hakların kazanılmasıyla ilgili de bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Metin Memiş, Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere bütün harekatlarda devletin, ordunun ve Mehmetçiğin sonuna kadar yanında olacaklarını söyledi. Memiş, "Bir duruş ortaya koyarken bizi taraf olarak ilan ediyorlar. Biz de diyoruz ki bayrak inmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin, mazlumlar mutsuz kalmasın diye tarafız. Tarafımız açık ve nettir. Tarafımızda durmaya da devam edeceğiz. Bir de 'Siz yandaş sendikasınız. Yandaşlık yapıyorsunuz.' Evet biz milletin yanında olanların yanındayız. Darbecilere karşı olanların yanındayız. Yedi düvele meydan okuyanların yanındayız. Mazlumlara umut olanların yanındayız. Bizim bu duruşumuz yandaşlıksa sonuna kadar yandaşız. Yandaş devam edeceğiz. Kimse kusura bakmasın. Kimse bizim yerimizi sorgulamasın" dedi.

Editör: Haber Merkezi