OSB’nin arızalanan atık su hattında sorun çözülüyor

Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Cem Yavuz, atık su hattı arızalanınca tarım arazilerinin su altında kalmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını ve vakit kaybetmeden sorunu çözmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Sandıklı OSB'nin Afyonkarahisar- Antalya karayolu Susuz köyü rampası yakınlarında bulunan atık su sistemi arızalandı. Bunun sonrasında rögardan taşan atık ve pis sular tarım arazilerine doldu. Atık sular altında kaldığı bildirilen 20 dekarın üzerindeki arazilerde ürünler zarar görürken, bataklık ve su birikintileri oluşan bölgelerde kötü kokular ortaya çıktı.

Yaşanan sorunu öğrenen Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz, vakit kaybetmeden hattaki arızanın giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi. Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve yetkililerle bölgede inceleme yapan OSB Müdürü Cem Yavuz, tıkanan hattı vidanjörler yardımıyla açtırdıklarını aktardı. Müdür Yavuz, üretim yapan sanayici ve çiftçinin her zaman yanında olduklarını bildirirken, bölgedeki sorunu önümüzdeki günlerde kalıcı şekilde çözüleceğini kaydetti.

OSB Müdürü Cem Yavuz, şöyle dedi:

"Sandıklı OSB'nin kanalizasyon hattındaki bir tıkanıklıktan dolayı sorun yaşanmıştı. Bu sorunu duyar duymaz bölgeye geldik. Yerinde incelemeye başladık. Sorunu hızlıca çözmeye başladık. Yetkililerle de incelemelerde bulunduk. Bu hafta çalışmalarımıza başlayacağız. Sağ olsunlar bu konuda bizi yalnız bırakmayan belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ne zaman arasak bizlere vidanjörü gönderiyor. Devamlı olarak da bu fosseptik çukurumuzun temizliğini yapmaktayız. Biz tabii ki çiftçilerimizin de, sanayicimizin de her zaman yanındayız. Sanayicilerimiz de üretim yapacak. Çiftçilerimiz de üretim yapacak, bu şekilde kalkınacağız. Kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Sorunun bir an önce çözülmesi için çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede sorunu çözüp problemleri ortadan kaldıracağız."

Editör: Haber Merkezi