OEDAŞ Tarafından İhbarnamesiz Elektrik Kesildiği İddiası

OEDAŞ Sandıklı İşletme şefliği tarafından Sandıklı’da oturan bazı vatandaşlara elektrik kesim ihbarnamesi göndermeksizin elektriklerini kestiği iddia edildi.

Sabah kalktıklarında elektriklerinin kesik olduğunu öğrenen bazı vatandaşlar OEDAŞ’ın bu yaptığının yasal olmadığını savundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sandıklı’lı vatandaşlar; “Sabah 10 gibi evimizin elektriklerinin kesik olduğunu fark ettik. Elektrik kesintisi öncesi hiçbir ihbarname gelmeden OEDAŞ Sandıklı İşletme şefliğinin elektriğimizi kesmesine anlam veremiyoruz. Elektriğimizi kesmeden önce OEDAŞ’ın ihtar yazısı göndermesi gerekirken yetkilileri aradığımızda ise unutulmuştur, gözden kaçmıştır gibi bahaneler ürettiğine şahit olduk. Bunun yanında elektrik ödeme tarihinin iki üç gün gibi geçmesi durumunda bile elektriklerimiz hemen kesiliyor. Zaten Sandıklı’da son bir aydır şehre doğru dürüst elektrik vereyemen OEDAŞ üstüne birde böyle bir ayıbı eklemiştir. Elektrik kesme – açma adı altında da girecek ayki faturamıza belirli bir meblağı yansıtarak kendi yaptıkları bu ayıbın üstüne utanmadan bizden fazla para talep etmektedir. Gerekli yerlere şikayetlerimizi yapacağız” dediler.
 
 
Editör: Haber Merkezi