Muhtarlar Günü Cumhuriyet Parkında Kutlandı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda Cumhuriyet Parkında gerçekleştirilen Muhtarlar Gün programına, Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Hasan Narin, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Asb. Bçvş. İhsan Doray, Engelli Bakım Merkezi Müdürü Ayşenur Esendemir ile İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Programda İlk olarak konuşan Başkan Mustafa Çöl; “Muhtarlar günü programına katılan siz değerli muhtarlarımıza ve azalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sandıklı Belediyesi olarak görev ve sorumluluk sahamızın dışında bile olsa köylerimizden gelen yardım taleplerini asla geri çevirmedik. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışarak, vatandaşlarımıza yardımcı olmak için bütün imkânlarımızı seferber ettik.

Sandıklı Belediyesi olarak yol, su, alt yapı gibi çalışmaların yanında FETÖ yapısı okulumuzu Engelli Bakım Merkezimize çevirerek Türkiye’nin dört bir yanından hasta kabulüne başlayarak bil ilki daha Sandıklımızda gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sizlerde köylerde ya da mahallelerde bildiğiniz engelli, bakıma muhtaç, yaşlı ve raporu bulunan hemşerilerimize bu merkeze yönlendirip gereken yardımı almalarını sağlayabilirsiniz. Ben bu vesileyle aramızda olan ve davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Mustafa Çöl’den sonra söz alan Kaymakam Eflatun Can Tortop’ta Muhtarlık mesleğinin çok ulvi bir meslek olduğunu, vatandaşlarımıza en yakın olan ve seçimle göreve gelen muhtarlarımızın bu gününü kutlayarak kendileriyle olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son olarak Engelli Bakım Merkezi Müdürü Ayşenur Esendemir muhtarlarımıza merkezin işleyişi, yapılan işlemler ve bundan sonraki hedefleriyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Sandıklı Belediyesi tarafından muhtarlarımıza hediyelerin verildiği program, Cumhuriyet Parkında hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi