Mobil Uygulaması Yenilendi

Sandıklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hizmetlere kolay ulaşmalarını, yeniliklerden haberdar olmalarını ve yaşadıkları problemlerin kısa sürede çözülebilmesi için hayata geçirdiğimiz Sandıklı Belediyesi Mobil Uygulamamızı sizlerden gelen istekler doğrultusunda güncellendi.

Hem Android hem de İos telefonlarda çalışan uygulamamız, pek çok yenilikle birlikte vatandaşlarımızın beğenisine sunulmuş durumda.

E-Belediye, Nöbetçi Eczaneler, Muhtarların iletişim bilgileri, Kent Rehberi, İmar Durumu Sorgulama, Mezarlık Sorgulama, Ulaşım araçlarını izleme, yer bilgisi, hareket saatleri, İstek ve Şikayetlerin durumunu takip etme, Sosyal Hizmetler, Gezi Rehberi, Bildirim alma tercihlerini düzenleyebilme, Haberler gibi pek çok yenilikle beraber yayına başlayan mobil uygulamamız için tek yapmanız gereken şey programınızı internetten güncellemek.

Android (Akıllı) telefonlar için Google Play Store’den Sandıklı Belediyesi uygulamasına güncelle butonuna tıklamak ya da aşağıdaki linkten indirmek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.ionic.sandikli

İos (İphone) telefonlar için Appstore’dan Sandıklı Belediyesi uygulamasını güncelle butonuna tıklamak ya da aşağıdaki linkten indirmek.

https://apps.apple.com/us/app/sandikli-belediyesi/id1424356697

Editör: Haber Merkezi