Milletvekili Özkal ve Hatice Eroğlu Sandıklı’da

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Hatice Dudu Özkal hanımefendi ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun muhterem eşleri Hatice Eroğlu hanımefendi Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ile gündem, referandum, Sandıklı ve Afyonkarahisar ile ilgili konularda sohbet ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal ve Hatice Eroğlu Hanımefendi her geldiklerinde Sandıklının çehresinin biraz daha değiştiğini, çalışkan bir Belediye Başkanına sahip oldukları için Sandıklı halkının övünmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Hatice Dudu Özkal hanımefendi ve Hatice Eroğlu hanımefendi Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ü çalışkanlığı, azmi, dik duruşu ile Afyonkarahisar'da ve Hükümet nezdinde başarılı belediye başkanları arasında gösterildiğini belirttiler.

Bakanımız tarafından desteklenen projeler konusunda hassas davranıldığını ve hata yapılmadığının altını çizen Hatice Eroğlu hanımefendi, kendiside Afyonkarahisarlı olan bakanımız Veysel Eroğlu'nun gelmekten çok memnun olduğu Sandıklı için her zaman güzel şeyler düşündüğünü ve Sandıklıya geldiği zaman duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini ifade ettiler.

Başkan Mustafa Çöl ziyaretin sonunda Hatice Özkal hanımefendi ve Hatice Eroğlu hanımefendiye hediyeler takdim ederek, yapımında sona gelinen Sandıklı Kent Meydanını gezdirdiler.

Ziyaretin akabinde Referandum çalışmaları münasebetiyle Sandıklı Belediye Düğün Salonunda bayanlarımıza verilecek olan toplantıya katılacak olan misafirlerimizi bizzat kendisi uğurlayan Başkan Mustafa Çöl, inşallah Sandıklı'dan Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz "EVET" yüzdesini alacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi