Kaymakam Tortop Jandarma Komutanlığı'na Bayram Ziyaretinde Bulundu

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve beraberinde Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Müftümüz Davut Çalışkan, Sosyal Hizmetler Müdürümüz Şevket Koçhisarnazik, Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürümüz Şuayip Binbir, Yazı İşleri Müdürümüz Şükrü Ülgüner ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığımızda görevli personel ve vatani görevini yapan askerlerimizin bayramını tebrik etti.


Kaymakamımız Sayın Eflatun Can Tortop; ''Mehmetçiklerimiz memleketlerinden uzakta burada vatani görevini büyük bir fedakârlık içerisinde yerine getirebilmektedirler. Bayram sevdiklerimizin yanında olmadığında biraz buruk geçer. Ancak sizler yalnız değilsiniz. Biz, sizlerin bu burukluğunu ve yalnızlığını hissettirmemek için buradayız.

Devletimiz sizleri seviyor ve görevinizi en iyi şekilde getirebilmeniz için hiçbir fedakârlıktan kaçmıyoruz. Çünkü sizler memleketin güvenliği için asayişi için canınızı feda etmek suretiyle birçok riski göze alarak hizmet yapıyorsunuz. Bu yüzden sizlere müteşekkiriz. İnşallah buradan güzel hatıralarla memleketlerinize, sevdiklerinize kavuşursunuz.


Vatani göreviniz sırasında her türlü kazanın belanın, şiddetin sizden uzak olmasını diliyorum. Sizlerin ve ailelerinizin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi