Kaymakam Tortop, Hisar Teknik Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

2020 Sevgi Yılı Aralık Ayı Projesi İçin Kaymakamımız Eflatun Can TORTOP Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti.

Afyonkarahisar Valiliğimizce yürütülen 2020 Sevgi Yılı’nın ‘’Şükür ve Teşekkür’’ ayı olan Aralık ayı son projesi kapsamında Kaymakamımız Eflatun Can Tortop beraberinde Kaymakam Adayımız Volkan ÖZER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir BOZKURT, İlçe Müftüsü Mehmet GÜLER ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sandıklı Temsilcisi Yusuf AKİN ile birlikte; Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Sandıklılı şehitlerimizin isimlerini dersliklere, atölyelere ve kütüphaneye vererek şehitlerimizi bir kere daha rahmetle andı.

Kaymakamımız Eflatun Can TORTOP okul ziyareti sonrasında Sevgi Yılı çerçevesinde değerli şehit kardeşlerimizin manevi anılarını yaşatmak için yapılan bu çalışmada öğrenci kardeşlerimiz bu resimleri görerek memleketimizin zor şartlar altında bugünlere geldiğini anlayabileceklerini umuyorum. Vatan savunmasında hayatlarını kaybeden değerli şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yüce Türk Devletimiz vatan hainleri ile yaptığı mücadeleyi gücünün son raddesine kadar sürdürerek varlığını devam ettirecektir. Bu çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve okulumuza teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü Mehmet AKSOY; ‘’2021 Aile Yılı’’ kapsamında öğrencilerimizin şehitlerimizi daha yakından tanımaları amacı ile şehitlerimizin özgeçmişlerini dersliklere yerleştirerek Pandemi sonrasında şehit ailelerimizi okullarımıza davet edip öğrenci ve öğretmenlerimizle buluşturma programı planlandığını, şehitlerimizin şehadet tarihlerinde öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kabir ziyaretlerinin gerçekleştirileceğini ve Mart ayı içerisinde Şehitler Haftası’nda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim hatmi gerçekleştirileceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi