Kaplıca tur ziyaretleri devam ediyor

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımıza gelen misafirlerimize Sandıklı İlçe turlarımız devam ediyor. Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından karşılanan misafirlerimize ilçe turu yaptırılarak, tarihimiz, gelenek ve göreneklerimiz anlatılarak bilgiler veriliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Turizm Danışma Büromuz tarafından Kaplıca’dan gelen misafirlerimize rehberlik hizmeti verilmekte, ilçe ziyaretlerinin yanında alış verişlerini de ilçemiz esnaflarından yapması sağlanarak ekonominin canlanmasına destek sağlanılmaktadır.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Kaplıcalarımızda ki misafirlerimize turizm rehberlerimiz ile ilçemizi tanıtıyoruz. İlçemizin güzelliklerini, lezzetlerini, tarihini, kültürünü esnaflarımızdan alışveriş belediyemizin ücretsiz turları ile ilk defa bizimle hayat buluyor. Turizm adına daha güzel çalışmalarımızı ve müjdelerimizi yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. Kadim ilçemiz ve sizler her şeyin en güzeline layıksınız.”

Editör: Haber Merkezi