Gürel Seçim Çalışmalarına Kaymakam Tortop’u ziyaretle başladı

24 Ocak Perşembe günü MHP Genel Merkezi tarafından Sandıklı Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa GÜREL isminin açıklanmasından sonra, Sandıklı’da seçim havası değişti. GÜREL’in adaylığı Sandıklılı vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

  1. GÜREL’in Sandıklı Belediye Başkanu Adayı olarak açıklanmasından sonra, iş yeri partili partisiz yüzlerce ziyaretçi akınına uğradı. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan vatandaşlar, Sayın GÜREL’ in yirmi beş yıllık meslek yaşamında ve daha önce yapmış olduğu Belediye Meclis üyeliği zamanında, şehrimize katmış olduğu katma değer ve insanlarımıza verdiği değerin önemli olduğunu vurguladılar.
  2. günlük hayırlı olsun ziyaretlerini kabulden sonra GÜREL, 29 Ocak günü Sandıklı Kaymakamı Eflatun TORTOP’u ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.
  1. dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan adayı Mustafa GÜREL’e teşekkür eden Sandıklı Kaymakamı TORTOP, seçimin sukunet ve huzur içerisinde geçmesini, seçimin ülkemize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sandıklı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL yapmış olduğu açıklamada, adaylığı açıklandıktan sonra gerek ziyarete gelerek, gerek telefon ve sosyal medyadan tebriklerini ileten hemşehrilerimize teşekkür ederek, çıktığımız bu yolda Rabbim bizi mahçup etmesin. Sandıklı’mıza hizmet etmeyi kutsal bir görev olarak bilen birisi olarak elimi taşın altına koymaya çekinmedim. Sandıklı’yı tüm Sandıklı’da yaşayanlarla beraber yönetmek için bu göreve talip oldum. Bizimle olsa da, olmasa da tüm hemşehrilerimizi kucaklayacak, gönlümüzü açacağız. Yalandan, kibirden, kinden ve riyadan Allah’a sığınarak, Bismillah dedik ve seçim çalışmalarımıza başladık. Tüm Sandıklı halkımızdan, şehrimizi beraber yönetmek için destek ve dualarını bekliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi