Çöl: ‘Projemiz hazır, Sandıklı hazır’
Sandıklı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl, Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programında projelerini anlattı.
“’İlçemizin en büyük problemi doğalgazdır”
Hükümet ve Bakan Veysel Eroğlu’nun desteğini arkasında hissettiğini söyleyen Çöl, ’İlçemizin en büyük problemi doğalgazdır. Doğalgaz konusunda Bakanımız Veysel Eroğlu’nun girişimleri ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından seçim sonrasında başvuru yapmak adına süre aldık. Seçildiğimizde hemen başvurusunu yaparak Sandıklı’ya doğalgazı getireceğiz. Çok sayıda yatırımcı ilçemize yatırım yapmak için doğalgazın gelmesini bekliyor. Böylece istihdam artışına katkı sağlayacağız’ dedi.
“Mini bir Akar çay yapacağız”
Bakan Eroğlu’nun destekleriyle Sandıklı’nın çehresini değiştireceklerini belirten Çöl, “Sandıklı’nın Kuru çay olan bölgesine Afyondaki Akar çay’ın benzerini yapacağız. Mini bir Akar çay yapacağız. Yeni mesire alanları ve dinlenme yerleri yapacağız” şeklinde konuştu.
“SANJET konusunda çalışmalarımız sürüyor”
Sanjet konusunda çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Mustafa Çöl, ’ Sanjet olmayan Yunus Emre, Tepekent gibi mahallelerimize doğalgazın gelmesiyle bu mahallelere ısınma merkezi kurup termal enerjiyi buralara da taşıyacağız’ dedi.
“İlçemizin tüm çeşmelerinden memba suyu gibi su akıtacağız”
Sandıklı’da içme suyu problemi olduğunu kaydeden Çöl, ‘Bakanımıza durumu izah ettik.Yeni proje ile ilçemizin tüm çeşmelerinden memba suyu gibi su akıtacağız. Ayrıca yurt dışındaki yaşlı insanların geleceği 500 kişilik bir rehabilitasyon merkezi kuracağız. Hüdai kaplıcasını böylece yurt dışına açacağız’ diye konuştu.
“Güçlü bir ekip oluşturduk”
Belediyenin tüm işlerini aksatmadan yapacaklarını söyleyen Çöl, ‘Meclis listemiz ve partimiz ile güçlü bir ekip oluşturduk. Projelerimiz hazır, Sandıklı hazır. Allah nasip eder de seçilirsem Sandıklı’nın çehresini değiştireceğiz’ dedi.
Program sonrası Mustafa Çöl Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile de görüşerek fikir telakkisinde bulundu.
 
 
Editör: Haber Merkezi