Bera Kolejinden Bireysel ve Kitlesel Başarı

Sandıklı’da iki yıldır  Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Fen Lisesi okullarıyla faaliyet gösteren Bera Eğitim Kurumları 8 Haziran da açıklanan Teog-2 sınavında İlçe genelinde İlk 3’te 2 öğrencisi ile yer alırken puan ortalamasında da Sandıklı 1.si oldu.
Bu konu ile ilgili açıklama yapan Kurum Müdürü Hasan Hüseyin BAYKAL “ 2014-2015 eğitim-öğretim yılında yani okulumuzun ilk yılında yine Teog sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan öğrencimiz Onur Emre Sarıçiyil ile Türkiye 1.liği yaşamıştık. 2. yılımızda da TEOG sınavlarında zirveyi kimseye bırakmadık. 8 Haziranda açıklanan Teog-2 sınavında İlçe genelinde İlk 3’te 2 öğrencimiz yer alırken puan ortalamasında da Sandıklı 1.si olduk. Yani bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da zirveye demir attık ve zirveden  inmeye de hiç niyetimiz yok. Yine 8. Sınıflar için yapılan Askeri Liseler sınavında da Türkiye’de ilk 1000’de 3 öğrencimiz ile yer alarak Sandıklı’nın gururu olduk.
Fen Lisemizden ilk kez bu yıl mezun vereceğiz.12. sınıfların katıldığı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında(YGS) sınavında üst sıralarda olan öğrencilerimizin girecekleri Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)’da da Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinin en iyi bölümlerini kazanacaklarından hiç şüphemiz yok. Bu vesile ile de LYS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu başarılarda büyük pay sahibi olan başta okul yönetici ve öğretmenlerimiz olmak üzere bu başarıda bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize şükranlarımı sunuyorum
2016-2017 eğitim-öğretim yılı için erken kayıtlarımızı tamamlamak üzereyiz. Erken kayıtlarda şimdiden %60 öğrenci artışı yakalamış durumdayız. Kolejimize bu konuda teveccüh gösteren ve çocuklarını hiç tereddüt etmeden bize emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl olduğu gibi gelecek yılda da eğitim adına Sandıklı’da yeniliklere ve başarılara imza atmaya devam edeceğimizin müjdesini şimdiden vermek isterim. Sandıklı’da modern binası ve kampüsü, tecrübeli yerli ve yabancı öğretmen kadrosu, bol kaynak ve dershane tecrübesi ile sınavlara hazırlık ve sayısız sosyal etkinlik ile bu şehirde bir marka olmayı başardık. Gittiğimiz illerde Bera Kolejinin biliniyor, takip ediliyor  ve örnek alınıyor olması bizleri çok gururlandırıyor.
Son olarak Yaz Okulumuzun kayıtlarını başlatmış bulunmaktayız. Yüzmenin de içinde bulunduğu 8 farklı kurs ve grup aktivitelerinden oluşan tam gün ve yarım gün seçenekleri ile yapılacak yaz okulumuza tüm çocuklarımızı bekliyoruz.”dedi
 
Editör: Haber Merkezi