Başkan Mustafa Çöl’den Akdağ gezisi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, cazibe merkezi haline gelen ve vatandaşlarımızın tarafından her sene biraz daha fazla ziyaret edilen Akdağ Tabiat Parkın’da, Sandıklı Doğa Grubu tarafından organize edilen Tokalı Kanyon gezisine katıldılar.

İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop’unda katıldığı gezide Akdağ Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleri eşliğinde Tokalı Kanyon geçişi yapılarak, yaklaşık 16 km’lik bir mesafe doğa severler tarafından gezildi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı Kaymakamımız ve doğasever vatandaşlarımız ile birlikte Tokalı Kanyon geçişi yapmak için burada bulunuyoruz. Geçişin daha kolay olduğu ve su seviyesinin en az olduğu aylardan olan Temmuz ve Ağustos aylarında bu ziyareti yapmayı düşündük. Bilindiği gibi Tokalı Kanyon Türkiye’de geçişin en zor olduğu 5 kanyondan birisi olarak kabul ediliyor. Ben bütün doğasever vatandaşlarımızı Akdağ Tabiat Parkında bulunan bu güzellikleri yaşamaya davet ediyor, bu organizasyonu düzenleyen Sandıklı Doğa Grubumuza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi