Başkan Mustafa Çöl’den Afyonkarahisar çıkarması

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar ilimizde bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Mustafa Çöl’e Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik eşlik ettiler.

Ziyaretler kapsamında; Çevre ve Şehircilik İl Müdürü H. Vahit Okumuşer, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Spor İl Müdürü Nurullah Pervali, Orman Genel Müdürlüğümüze bağlı Tıbbı Itır Aromatik Bitkiler Merkezi Müdiresi Emel Yıldız, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmazla görüşerek verimli toplantılar gerçekleştirdiler.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Mustafa Çöl ile beraberindeki heyet, ilçemizde yapılacak çalışmalar, projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak konular hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Afyonkarahisar ilimizde görev yapan birbirinden değerli müdürlerimiz, birim amirlerimize ile Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz ile olumlu toplantılar gerçekleştirdik. Sağolsun hepsi ellerinden gelen çaba ve gayreti göstererek ilçemiz için götürdüğümüz proje ve istekleri değerlendirme kapsamına aldılar. Ben bu bağlamda bizlerle gönül bağını koparmayan, samimiyet ve içtenlikle çalışan Valimize, Belediye Başkanımıza ve ilgili müdürlerimize teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi