Başkan Mustafa Çöl “Bir Sevdadır Sandıklı”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, seçim çalışmaları kapsamında kurumlarımız, işyerlerimiz, esnaflarımız, vatandaşlarımız, okullarımız, sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek buluşmaya, bir bütün olmaya, sevdamızın şehri Sandıklımızı hak ettiği noktaya götürmek için istişarelerine devam ediyor.

Vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Mustafa Çöl, katılmış olduğu istişare ve toplantılarda; yapılan hizmetlerden, önümüzdeki dönemde yapılacak olan projelerle Sandıklı ilçemizin ivme kazanarak ileriye dönük hamlelerinden bahsediyor.

“Kimse Mustafa Çöl’ü sevmek zorunda değil ama biz herkese hak ettiği hizmeti vermek zorundayız. Bizim hizmet prensibimiz budur.” cümleleri ile vatandaşlarımızla buluşan Başkan Mustafa Çöl, yapılan yatırımlarda katkılarının olduğunu ama en büyük payın kendileri destekleyerek hizmetlerin ilçemize kazandırılmasını sağlayan vatandaşlarımızın olduğunun altını çizerek kendilerine teşekkür etti.

“Her şey bir sebep sonuç ilişkisine dayanır.” diyen Başkan Mustafa Çöl; “Bizim hizmet sebebimiz “Sandıklı”, sonucunda da doğal olarak hizmetleri alıyoruz, bundan sonrada almaya devam edeceğiz. Hazırladığımız büyük projelerle Sandıklımızın 2023 hedeflerine hız kesmeden devam etmesi için gece-gündüz çalışacağız. Ben sizlerin aranızdan çıkmış bir kardeşiniz olarak bütün vatandaşlarımıza sağduyulu davranışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi