Başkan Çöl’ün Ankara temasları devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçemiz için hayata geçireceği projeleri Ankara’da yakından takip etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen hemşerimiz Hasan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Arslan, bu nazik ziyaret için Başkan Mustafa Çöl’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Mustafa Çöl’ün bir sonraki durağı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin oldu. Yatırımlar ve devam eden projeler kapsamında karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu toplantı sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Toplantıların olumlu sonuçlarının en kısa sürede ilçemizde hissedileceğinin altını çizen Başkan Mustafa Çöl, bakan yardımcımıza teşekkür ettiler.

Ankara’da yapılan ziyaretlerde kendisini yalnız bırakmayan hemşerimiz 22. Dönem Milletvekili ve Kamu denetçisi (Ombudsman) görevlerinde bulunan Av. Zekeriya Aslan’a duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Çöl, kendisine teşekkür ederek, işlerinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi