Başkan Çöl Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliğine seçildi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e, katıldığı birlik toplantılarında gösterilen teveccühün en son örneği, Bursa’da bir araya gelen Sağlıklı Kentler Birliği tarafından encümen üyeliğine seçilmesiyle gösterildi.

Bilindiği gibi Antalya’da düzenlenen Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısında meclis üyesi seçilen akabinde Ankara’da düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısında divan katip üyesi olarak seçilen Başkan Mustafa Çöl, şimdide Bursa’da düzenlenen Sağlıklı Kentler Birliğine encümen üyesi olarak seçildi.

Bir hafta içerisinde yoğun bir tempoda çalışan Başkan Mustafa Çöl’e üç ayrı şehrimizde üç ayrı birlik tarafından verilen görevlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir açıklama yaptı.

Başkan Mustafa Çöl açıklamasında; “Sağlıklı Kentler Birliği Genel Kurulunda Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımız takdir ve teveccühleri ile partimizi Bursa B.Ş.B.B Alinur AKTAŞ ve Balıkesir B.Ş.B.B Yücel YILMAZ ile encümende temsil yetkisi verildi. Bu değerli göreve bizlere layık görenlere Şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Sandıklımızın adını katıldığımız bütün platformlarda gururla duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi