BAŞKAN ÇÖL "HAİN TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUM"

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL gerçekleşen terör olayları karşısında "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün İç ve dış düşmanlarımıza karşı birlik olma günüdür." diyerek yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Başkan ÇÖL  yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Milletimiz her türlü olağanüstü şartlarda bir ve beraber olmasını bilmiştir. Kurtuluş savaşında ve milli mücadele yıllarında bile dik durmuştur. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün iç ve dış düşmanlarımıza karşı birlik olma günüdür.

Kalleşliği, namertliği meslek edinmiş bölücü terör örgütü mensupları son günlerde askerlerimizi, polislerimizi, kalleşçe pusular kurarak şehit etmişlerdir. Maalesef menfur terör saldırıları her geçen gün devam etmektedir. Gelen her şehit haberleriyle yüreklerimizden bir parça kopmuştur. Acımız ve öfkemiz büyüktür. Türk milleti güçlüdür, milletimiz bu acılara son verme iradesini ortaya koyarak bu sıkıntılı durumun altından kalkmasını bilecektir. Nereden gelirse gelsin, her türlü terör belasını şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Yüce Allah’tan şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi