BAKAN EROĞLU: BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesini ziyaret ederek, 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde partisinden seçilen belediye başkanı Mustafa Çöl’ü tebrik etti.
Eroğlu, Sandıklı Belediyesine gelişte Başkan Mustafa Çöl ve ilçe halkı tarafından çiçeklerle karşılandı.
Daha sonra başkanlık makamına geçen Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Çöl'ün çok çalışkan bir kişi olduğunu, seçim çalışmaları sırasında kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.
Çöl'ün, Sandıklı için büyük bir değer olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:
"Birlikte güzel hizmetler yapacağız. Mustafa Bey, Sandıklı'mızı ekonomik açıdan çok büyük sıkıntılarla devraldı. Kısa zamanda bunların hepsini aşacağız. Zaten Ak Parti'nin anlayışında bu var. Başbakanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman ben de İSKİ Genel Müdürlüğü'nü devralmıştım. İSKİ'yi 1.5 milyar dolar borçla devraldık. İflas etmiş bir kurum vardı. 8 ayda ayağa kaldırdık. Mustafa Bey de aynı durumda belediyeyi devraldı. Ama tahmin ediyorum 8 aydan daha kısa sürede Sandıklı'yı ayağa kaldıracaktır."
Sandıklı'nın her açından potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirten Eroğlu, şöyle devam etti:
"Biz de bakanlık olarak en büyük yatırımları buraya yapıyoruz. Yatırımlarda Sandıklı, bir numaradır. Geçmişte bir kente yapılan baraj, gölet, dere ıslahı, sulama tesisleri, şimdi Sandıklı'ya yapılıyor. Hakikaten bundan dolayı memnunuz. Bütün Sandıklı'da ne kadar baraj ve gölet varsa tamamlayacağız. Geçmişte büyük yatırımlara imza attık, bundan sonra daha büyük yatırımlara imza atacağız. Sandıklı her şeyin en güzeline layık."
Sandıklı'nın yerel seçimlerde "istikrara devam" dediğini anlatan Eroğlu, "Sandıklı, ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmak için sandıkta gerekli iradeyi ortaya koydu. O bakımdan Sandıklılara teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar'ın büyük ilçesi Sandıklı, burayı aldığımız için memnunuz" diye konuştu.
Bakan Eroğlu, Cuma namazını ilçedeki Ulu Cami'de kıldı.
Editör: Haber Merkezi