Ankara’da Sandıklı rüzgârı

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Ankara’da beraberindeki heyetle bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Sandıklı İlçe Kaymakamımız Sayın Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Belediye Meclis Üyesi Hasan Vergili, Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz’dan oluşan heyet ilk olarak Danıştay 10. Daire Başkanı hemşerimiz Yılmaz Akçil beyi makamında ziyaret etti.

Akabinde; Tarım Bakanı Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Emekli Yargıtay Üyesi Ankara Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı hemşerimiz Hakkı Manav, hemşerimiz Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile Ankara’da gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Genel Kuruluna katıldılar.

Oldukça verimli geçen ziyaretler kapsamında, Sandıklı ilçemizden yetişerek Ankara’da önemli görevlerde bulunan hemşerilerimiz başta Belediye Başkanımız Mustafa Çöl olmak üzere heyete bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ilçemizdeki vatandaşlarımıza bolca selam gönderdiler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Ankara’da Bakanlıklara ve hemşerilerimize yapmış olduğumuz ziyaretler oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Bakanlıklarımızdan aldığımız müjdeler de bizleri oldukça memnun etti. Bildiğiniz gibi proje üreten, ürettiği projeleri sonuçlandıran belediyelerin başında Sandıklı Belediyesi gelmektedir. İnşallah en kısa zamanda aldığımız sonuçları ve müjdeleri basın yoluyla vatandaşlarımız ile paylaşacağız. Bizleri Ankara’da yalnız bırakmayan, misafirperver bütün gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi