AKDAĞ Tabiat Parkında Kayık Sefası

Bölgenin sayılı doğal güzellikleri arasında kendine yer bulan, ünü Türkiye’de hızla yayılan, sosyal medya aramalarında her geçen gün yükselişte olan Akdağ Tabiat Parkı’nda, vatandaşlarımıza farklı bir deneyim sunmak için “Saltanat Kayığı” turlarımız hemşerilerimizin beğenisine sunulmuştur.

Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın destekleriyle Sandıklı ilçemize kazandırılan Akdağ Tabiat Parkındaki değişim kendisini her geçen gün biraz daha hissettirmektedir.

Her hafta sonu yoğun bir şekilde ziyaret edilen Akdağ Tabiat Parkımızda hemşerilerimizin farklı bir konseptte hizmet verecek olan Saltanat Kayığı, suni gölümüzde vatandaşlarımıza neşeli dakikalar yaşatacak.

Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop tarafından gerçekleştirilen ilk gezisinin sonunda görüşlerini aldığımız protokol, kayık turundan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçemizde farklı bir gezi alternatifi olarak Akdağ Tabiat Parkındaki vatandaşlarımıza farklı bir seçenek olacağını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi