Ak Parti Sandıklı İlçe Başkan Saylık’dan Emniyete ziyaret

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur ve polis memurlarını ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık beraberinde yönetim kurul üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü ve Polisleri ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.
Ziyarette ilçenin asayiş konuları hakkında karşılıklı fikir alış-verişi yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Ak Parti İlçe yönetimine teşekkür etti.
AK Parti İlçe Başkanı Saylık ve beraberinde kiler ziyaret sonrasında yapım aşamasında olan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında da incelmelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi edindi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ziyaret ve incelemeler sonrası yaptığı açıklamada yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının 2018 yılında tamamlanarak hizmete gireceğini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi