Açık Teşekkür

14 Doktor Kadrosu

Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik, Devlet Hastanesine 14 doktor kadrosu açılmasıyla ilgili yayınladığı teşekkür mesajında:


“Sandıklı İlçemizdeki Devlet Hastanesinde çağın gereksinimlerini karşılayacak son sistem tıbbi cihazlar olmasına rağmen maalesef servislerde vatandaşlarımıza hizmet verecek doktor kadrosu eksikliği bizleri zor durumda bırakıyor, bunun sonucunda da devlet hastanesinin hizmet kalitesi gün ve gün aşağıya düşüyordu.

Ak Parti Sandıklı İlçe teşkilatı olarak bizlerde bu sıkıntıların daha fazla yaşanmaması, vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmamaları için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz ile hızlandırarak konunun gece gündüz takipçisi olup, sorunun bir an önce çözülmesi için gereken temasları yapıp süreci beklemeye başlamıştık.

Şükürler olsun ki Devletimiz ilçemizin arkasında durduğunu bundan önceki örneklerde olduğu gibi bir kez daha göstermiş, Sandıklı Devlet Hastanemize 14 yeni doktorun başlayacak olduğunun müjdesini bizlere ulaştırmışlardır .

Bu haber bizleri ziyadesiyle memnun etmiş, vatandaşlarımızın bu konudaki beklentileri inşallah sona ermiştir. Konunun takipçisi olan Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na, Milletvekillerimize, İl Başkanımız Av. Hüseyin SEZEN’e Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan hemşehrimiz Dr. Hasan ARSLAN’a, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat KORKMAZ’a, Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hazım BOZCA’ya, Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL’e canı gönülden teşekkür ederek, bu konuda elini taşın altına sokan bütün herkesi tebrik ediyor, ilçemize sağlık alanında büyük bir değer kattıkları için şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun var olun.”dedi.

 

Editör: Haber Merkezi