15 Temmuz Demokrasi Meydanında etkinlikler bitmiyor

Sandıklı Belediyesi, SANCİM ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Futbol ve Basketbol organizasyonları kaldığı yerden devam ediyor.

Üç farklı yaş kategorisinde düzenlenen sokak futbol turnuvası göz alıcı maçlara, birbirinde yetenekli oyuncuların performanslarına tanık olurken, velilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Açılış vuruşunun Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yapıldığı sokak futbol turnuvasında; Akdağ Spor, Sokak Star ve Ay Yıldız takımları şampiyon olurken kupalarını Gençlik Spor Müdürü Abdullah Ender Aydoğmuş, Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop tarafından kendilerine takdim edildi.

Futbol turnuvasının akabinde 3x3 sokak basketbol turnuvası Belediye Başkan Vekili Mehmet Öztopbaş’ın yaptığı hava atışıyla başladı. Basketbol tutkunlarının ilgiyle takip ettiği maçlarda çekişmeli maçlar oynanırken kıran kırana mücadelelere sahne oldu. İki gün sürecek olan sokak basketbol turnuvasında Perşembe günü yapılacak olan final serileri ile farklı kategorilerde şampiyonlar belli olacak.

Editör: Haber Merkezi