TEKZİP TEKZİBİ!..

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı öğretim görevlisi Abdullah Taytak, bu köşede yazdığımız iddialara karşılık bir tekzip göndermiş..
Öncelikle tekzibi yayınlamayacağımızı belirtelim...
Mahkeme kanalıyla gelmeyen hiçbir tekzibi yayınlamayacağımızı da, bilmenizi isterim..
Taytak Hoca’nın, tekzibine buradan cevap vereceğiz. Bu yazıdaki açıklamalarımızı da, ilave ederek yeniden bir tekzip daha göndermesini tavsiye ederiz.
Abdullah Taytak’ın, FETÖ okulunu öven video görüntüleri elimize henüz ulaşmadı. Yarın veya öbür gün, kimin doğru olmadığını canlı izleyeceksiniz..
Abdestinde şüphesi olmayan Müdür Yardımcısı Abdullah Taytak  ve Akü lokantalarından sorumlu Mustafa Sandıkçı; Sandıklı MYO’nu nasıl FETÖ'ye bulaştırdınız?
Bolvadin MYO hızlı büyürken Sandıklı MYO neden büyüyemedi?  O kadar bina yapıldı? Halk, Belediye ve iş adamları yardım etmesine rağmen neden ilerleyemedi okul?..
Kaç yıldır, Sandıklı MYO'da yöneticilik yapıyorsunuz?
Sandıklı MYO’nun gerilemesinin nedeni sizler değil misiniz?
Taytak Hoca, diyor ki:
07 Kasım 2016  tarihinde yazınızda 3 çocuğumun FETÖ’ nün okullarında okuduğunu yazmışsınız. Yalan yazmışsınız, iftira atmışsınız. Milli eğitimin kayıtları incelenirse FETÖ bağlantılı olmadığı görülecektir.
Pekiii… Cevabını açık ve net olarak verelim;
Büyük Çocuğunuz (İr.. Taytak);  İlk okulu  4/A–5/A, Orta Okulu  6/B- 7/B- 8/B sınıflarında Murat Bİingöl isimli öğretmende, şu an FETÖ’den dolayı kapalı olan Özel Sandıklı Kolejinde okumadı mı? Bu yalan mı? İftira mı?.. Yine bu çocuğunuz 17-25 Aralık 2013 den sonra bu yapıya ait olan Sandıklı Körfez Dersanesine gitmedi mi?
Ortanca Çocuğunuz (Ce… Taytak);   İlk ve orta okulu  şu an FETÖ’den tutuklu olan okulun müdürü Ahmet Ilgın’ın eşi olan öğretmen Munise Ilgın’da ve kapatılan FETÖ’cü Özel Sandıklı Kolejinde okumadı mı? Yine bu çocuğunuz 2 sene öncesine kadar Sandıklı Körfez Dersanesine gitmedi mi?.. Bu yalan mı?.. İftira mı?..
Küçük Çocuğunuz (Ec.. Taytak);  Yaşı gereği 5 sene 1-2-3-4-5/ A sınıfında öğretmen Şahin Kurka‘da yine Özel Sandıklı Kolejinde okumadı mı?.. Bu yalan mı?.. İftira mı?..
Bu okulun servisini üstlenen taşımacı Ali Osman K. Sizin üç çocuğunuzu yıllarca FETÖ okullarına taşımadı mı? FETÖ’nün bu okulunun müdürü ve bu terör yapısının sorumlulularından olan Ahmet Ilgın’la ( Şu anda FETÖ’den tutuklu), dostunla Müdürün Yusuf Karaca’yı tanıştırmadın mı? Bu FETÖ’den tutuklu insanlarla ailecek oturup kalkmadınız mı?.. Beraber, Denizli Türkçe Olimpiyatlarına gitmediniz mi?.. Kim yalan söylüyormuş Abdullah Hoca?..
Diyorsunuz ki; AKÜ Rektörü ve Müdür Yusuf Karaca’nın beni koruduğu iddiası asılsızdır ve mesnetsizdir.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm devlet kurumlarında çalışanlara yazılı belgeyle sorulan ‘’Evlatlarınızdan FETÖ’ ne yakın okullarda ve dersanelerde okuyan var mıydı’’ sorusuna ne cevap verdiniz?  Biz söyleyelim, resmi sorulara da doğru cevap vermediniz ve “hayır” dediniz. Bizim küçük bir araştırmayla ulaştığımız bu eğitim bilgilerine güya “didik didik en ince tedaylarına kadar araştırma yapıyoruz” diyen Rektörlük ulaşamadı mı? Okul Müdürünüz Yusuf Bey bu bilgilere sahip değil mi?.. Kim kimi koruyormuş şimdi daha iyi anlaşılmıştır umarız. İddialarımız asılsız mı, Hoca?
Öte yandan; Güya şu anda tutuklu olan Muzaffer Selek’le kronik bir ilişkiniz yokmuş, bu kişiye ait olan ve kapatılan kız pansiyonunun yerini dahi bilmiyormuşsunuz.
Bu koskoca bir yalan!
Yerini bilmediğiniz kız pansiyonunun alt ve üst taraflarındaki komşu esnaf (isimler bizde mevcut. Resmi makamlarla paylaşırız) sizin sık sık buraya gelip saatlerce kaldığınızı söylemektedirler. Hatta isimleri bizde olan mezun öğrenciler de, sizi kaldıkları bu pansiyonda gece gündüz gördüklerini söylemektedirler. Arzu ederseniz bu isimleri de, resmi makamlara da açıklayabiliriz…
Kronik olarak tanımadığınızı iddia ettiğiniz Muzaffer Selek’in Rahmetli kızının vefatında yemekli mevlidi siz organize etmediniz mi? Bu kişiyle FETÖ’ye ait Seher Erkek Yurdunun 3. Katının mescidinde kapatılan okulun müdür yardımcısı Yusuf Uçar ve Yılmaz Gündüz’le, Mustafa Sandıkçı ile beraber saç ve çiğ köfte yiyip Perşembe sohbetleri yapmadınız mı?
Kapatılan ve çocuklarınızın gitmediğini iddia ettiğiniz Özel Sandıklı Kolejinde Kahvaltılar, sabah sporları, üst bahçe mangal partileri, kaplıca gezileri yapmadınız mı?
 Körfez dersanesinin üst katındaki cemaat evindeki (şu an kapatıldı) Kutlu Doğum programlarına katılmadınız mı?
Çay köyde bulunan ve şu an kapalı olan Yunus Emre Yurdunun üst katındaki büyük mescidin içindeki toplantı salonunda Mustafa Sandıkçı, Yaşar Aydın (tutuklu), Yunus Seyman (tutuklu), Muzaffer Selek (tutuklu ) ve siz Abdullah Taytak “maklube” yemediniz mi ?  Himmet toplantısı düzenlemediniz mi? Benzer bilgileri çoğaltmak mümkün ama sanırız bu kadarı yeterlidir.
Bizim küçük bir araştırma ile ulaşabildiğimiz bu doğru bilgilere Rektörlüğünüzün ve Müdürlüğünüzün ulaşamamış olması kripto faaliyetleri değil midir?
Hadi hocam, dersinize iyi çalışın, daha daha tekzip yazın..
Biz sizin her türlü yalanınıza, kuru iftiranıza hazırlıklıyız..
Ki, sizinle mahkemede hesaplaşırız, İnşallah..
*******
Yarın; nasıl ulaştığımıza şaşıracağı belgelerle Yusuf Karaca’ya cevap vereceğiz, İnşallah..