CEVAP BEKLENENLER…

Bugün Afyon’da merak edilen iki konuya değineceğiz.
-Paralel yapıya yönelik açılan davada yargılanan ve son yapılan operasyonda gözaltına alınan ve serbest bırakılan şüphelilerden, Afyon Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, bu görevden istifa edecek mi?
Devlet tarafından terör örgütü olarak tanımlanmış bir davada yargılanan kişinin, istifa etmemesi, o koltukta oturmakta ısrar etmesi etik midir?
Ticaret Odası Başkanı Serteser’in, bu konuda bir girişimi var mıdır?
- Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar’da aynı davada yargılanmaktadır. Ali Acar Ak Parti’de kayıtlı olup, belediye meclis üyesidir. Ali Acar, kendisinden istifası talep edilmeden görevlerinden istifa edecek midir?
Ak Parti il başkanlığının ve belediye başkanlığının bu konuda bir girişimi var mıdır?
Bu merak edilenlerin cevabını, medya mensubu dava vekillerinden ve reklam menfaatçilerinden değil, bizzat muhataplarından bekliyoruz.
*********  
Sayın Defterdar:
Uzun süre gündemde tuttuğumuz, mekanik kıyma ve kelle etinden sahte sucuk yapanları açıkça deşifre etmemize rağmen, bu güne kadar kaç sahte sucuk imalatçısının defterlerini incelemeye aldınız?
Israrla vurguladığımız firmaların 2014 ve 2015 yılı defterleri neden incelemeye aldırmadınız?
Mezbahalarda olanları ve Afyon dışına faturasız sevk edilen et ve et mamullerini detaylarıyla açıklamamıza rağmen, bu güne kadar hangi incelemeyi başlattınız?
İnceleme konusunda Tarım İl Müdürlüğü ile irtibat kurdunuz mu?
***********
Yüzsüzleri tanıyorsunuz ama tepki gösteremiyorsunuz..
Adamlar iflas ertelemeye gitmişler, bir anlamda batmışlar..
Altlarında servet değerinde son model  jeep’ler, otomobillerle geziyor, boy gösteriyorlar..
Yanlarında çalışan işçilerin aylarca maaşını, sigortasını, vergisini ödemeyip lüks araçlarıyla hiçbir şey olmamış gibi ortada gezenlere ne denir?
Yüzsüz!...
**********
Habercilik: kamuoyunda tartışılanlara, merak edilenlere cevap aramak, bilinmeyenleri ortaya çıkarmak ve ayna gibi yansıtmaktır.
Araştırarak haklıya haklı, haksıza haksız diyebilmektir..
Aksini söyleyebilecek, gaztenekecilere duyurulur…