Naylon Fermuar Modelleri

Gizli naylon kullanılarak ya da gizli dokuma tercih edilerek tasarlanan modeller naylon fermuar olarak adlandırılır. Minimum 7 cm boyutunda tasarlanan bu modellerde diş yüksekliği ve şerit genişliği ihtiyaca göre yapılan ölçümler sonucunda imal edilir. Kolaylıkla bitirilen ve diş boyutları da her zaman hoş görünen modellerde gizli otomatik kürsör, kancalı kürsör ve klipsli kürsör detaylarına da yer veriliyor.

Naylon Fermuar Kullanımı

Dokuma şeritler üzerine çekilen naylon fermuar modellerinin kullanımı oldukça kolaydır. Daha çok spor giyim parçalarında karşınıza çıkar. Yıkama sonucunda herhangi bir darbe almaz. Uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Sizler de toptan ya da bireysel olarak temin edebilir ve tüm dış giyim parçalarında yer verebilirsiniz.

Naylon Fermuar Fiyatları

Maliyeti en uygun olan ve bu yüzden en fazla tercih edilen modeller arasında yer alan naylon fermuar çeşitlerinde diş renkleri de oldukça geniştir. Tüm modellere göz atmak ve ürün özelliklerini yakından incelemek için https://www.ecefermuar.com.tr/naylon-fermuarlar linkine tıklayabilirsiniz. Her zaman, her yerden giriş yapabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi