BOLCAL, BASINLA BULUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hakan BOLCAL İlçe Başkanı Halil ÖZDEMİR’in daveti üzerine Saat 13:00’te Kırkpınar Restaurant’a geldi. Basın mensuplarıyla muhabbet ederek, projelerinden bazılarını açıklayarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Dr. Hakan BOLCAL “Göreve geldiğimiz zaman ilk işimiz personel maaşlarını ödemek olacaktır.” Dedi.
Sözlerine 5 yıllık Meclis üyeliği yaptığını; işin içinde olduğu için tecrübe edindiğini mali disiplini, teknik anlamdan nasıl yaklaşacağını ve profesyonel bir çalışma sürdüreceğini söyleyen BOLCAL, böyle bir ekibin, enerjini ve potansiyelin mevcut olduğunu anlattı. Doktorluğu bırakıp sadece mesaisi başladığı anda Belediye’de olacağını bütün işlerin takipçisi olacağını; Başka Belediye Başkan Adayları gibi extra iş yapmayacağını altını çizerek dile getirdi. AKP kendi kadrosuyla geleceği söylentileri dolaştığını ve ekmekle siyaset olmaz diyerek göndermede bulundu. Ayrıca 2004-2009 döneminde bir film izlendiğini, aynı filmi tekrar vizyona sundurmayacaklarını enerjiyle heyacanla çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.
Dr.Hakan BOLCAL basın açıklaması sırasında bazı projelerinden bahsetti bunlar;
- Doğalgaz (olmazsa olmaz!)
- Belediye önüne kent meydanı
- Bademlik ağaçlandırması,
- Kaplıcada çevre düzenlemesi,
- Trafik problemlerinin çözümü,
- Fen Lisesi
- Okullarda eğitime destek,
- Şeffaf ve adaletli bir meclis,
- E-Belediye hizmeti,
- Kent bilgi sistemi,
Ayrıca Cuma günü Kanal3 televizyonuna konuk olacağını ve programda görsel olarak olarak projelerini sunacağını açıkladı.
Editör: Haber Merkezi