BAŞKAN ÇÖL'DEN ZABITA HAFTASI MESAJI VE PAZAR ZİYARETİ

Başkan Mustafa ÇÖL "Zabıta Haftası" münasebetiyle Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipleri Pazartesi günleri görev yaptıkları Kapalı Pazar yerinde ziyaret etti.

Başkan Mustafa ÇÖL burada vatandaşlarımızın daha güvenli ve huzurlu bir ortamda bulunmaları için hizmete açılan "Pazar Yeri Zabıta Karakolu"nda Zabıta Ekipleri ile fikir alış verişinde bulundu. Zabıta tartı kontrol noktasınıda inceleyen Başkan ÇÖL konu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Mustafa ÇÖL, Zabıta Teşkilatının 189 yılını kutlaması sebebi ile ilgili yaptığı açıklamada;" Zabıta Teşkilatı Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak amacıyla kurulmuştur. Zabıta, belediyelerin aldığı karar ve yasaları uygulayan bir kolluk gücüdür. Gece-gündüz demeden özveriyle zor şartlar altında vatandaşa hizmet eden tüm zabıta arkadaşlarımın, Zabıta Haftası’nı kutluyorum." dedi.

Başkan Mustafa ÇÖL daha sonra pazar esnafımız ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek, istek, dilek ve temennilerini dinledi. 

Editör: Haber Merkezi