Başkan Çöl, başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, TEOG sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek tam puan alan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Sandıklı Belediyesi önünde gerçekleşen programda TEOG'dan tam puan alan Aktürkler İmam Hatip Okulu'ndan Beyza Nur Çetin, Ali Çetinkaya Ortaokulu'ndan Osman Cesur, Fatih İleri, Ayşenur Karakurt, Tolga Türkkan, Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Gizem Büşra Arıcan, Ahmed Sait Aksoy, Meryem Melek Cengiz, Özel Sandıklı Yunus Emre Ortaokulu'ndan Ahmet Hopayılmaz, Sorkun Ortaokulu'ndan Gülser Ünlü'ye Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından bisikletleri teslim edildi. Tek tek öğrencileri kutlayan Başkan Çöl, daha sonra öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Başkan Mustafa Çöl, "Öğrenci kardeşlerimizi TEOG sınavında göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bir eğitimci olarak yapmış oldukları başarıyı ödüllendirmek istedik. Bu bağlamda Sandıklı'da görev yapan öğretmenlerimize, eğitimcilerimize bu başarıya katkı sağlayan okullarımızdaki teknik ve idari personele, öğrencilerimizin ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi