Bursa’nın En İyi Ortodontistleri

Türkiye’nin Büyükşehirleri arasında yer alan Bursa ili sanayi, sağlık ve turizm açısından oldukça gelişmiş ve yaklaşık 3.5 milyon nüfusuyla en seçkin illerimiz arasında. Peki Bursa’da sağlık sektörü ne durumda? Bursa’nın en iyi ortodontistleri kimler? Bu haberimizde sizlere Bursa’da bulunan Özel Diş Klinikleri hakkında bilgiler sunacağız ve ortodonti tedavisi için arayış içerisinde olan okurlarımıza bilgiler sunacağız.

Öncelikle Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Özel Koru Diş Kliniği alanında en başarılı klinikler arasında yer almakta. Doç. Dr. Ahmet Yalçın Güngör’ün öncülük ettiği ortodonti bölümünde çapraşık diş şikayeti olan bireyler, klinikten en son kontrolde estetik bir yapıya sahip dişler ile çıktığını da belirtmek isteriz.

(Diş teliortodonti tedavileri, hastaya ve şikayete göre değişiklik gösterebilmektedir.)

Özel Koru Diş Kliniği Bursa

Koru Diş Kliniği Bursa 20 yıllık tecrübe, 3200 mutlu hasta, 4000 tedavi ve alanında uzman 5 ekip ile siz hastaların diş şikayetlerini en iyi ortamlarda ve en iyi şekilde çözüme kavuşturduğunu bilmenizi isteriz.

Diş Tedavileri

Günümüzde en çok dikkat etmemiz ve geleceğimize iyi bir yatırım yaparak hem estetik görünüşümüzü kaybetmemiz hem de sindirimin ilk başladığı yer olan dişlerimizi inci gibi beyaz, yeni bir diş kadar sağlıklı bakmanın sırrı unutulmamalıdır ki düzenli kontroller ve bakımlardır.



Özel Koru Diş Kliniği
implant, diş teli tedavisi, diş beyazlatma, diş çekme ve diğer diş tedavisi hizmetlerini sunmaktadır. Her yaştan bireyin tedavi olabileceği Koru Diş’te sevgiyle, mutlulukla ve sağlıkla karşılanacağınızı unutmamalısınız.

Özellikle ebeveynlerin çocuklarının diş gelişimini aksatmamaları için de Koru Diş Kliniği’nin çocuk diş hekimliği bölümünü de tercih ederek çocuklarının sağlıklı dişleri için ilk temeli Koru Diş’te atabilirler. Bursa diş hekimi arasında yer alan en iyi hekimler, Koru Diş Kliniği’nde sizin hizmetinizde!

Koru Diş’in ilkeleri; hastalarına en iyi şekilde tedavi yöntemleri sunarak tüm şikayetlerinin giderilmesi, saygı duymak, hoşgörü ve güleryüz ile hastalarını karşılamak en büyük ilkeleri arasındadır. Çünkü biliyorlar ki, diş sağlığı için kliniğe gelen her hastanın daha fazla ilgi, mutluluk ve hoşgörüye ihtiyacı var!

Daha detaylı bilgi ve randevu oluşturmak için Koru Diş Bursa’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi