Z Kütüphane Dinar’a Hayırlı Olsun

Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında Fatih Orta Okulunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödeneği ayrılan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 105 M2 olan ve 102 Bin TL’ye mal olan Z Kütüphanenin açılışında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Bugün burada bir tohum ekildiğini, yarınların teminatına ciddi yatırım yapıldığını ifade ederek, “Biz ilçemize Z kütüphane kazandırmak için yola çıktığımızda bütün okullarımızı gezdik. 105 m2 salonu ile en uygun yeri Fatih Orta Okulu olarak seçtik. İlçemize Z kütüphanenin kazandırılmasına katkıda bulunan başta Milli EğitimBakanlığımız olmak üzere, Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya, Kaymakamımız Mustafa Şahin’e şükranlarımızı sunarız” dedi.

Özkaya: Geleceğe Yatırım Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya katıldığı Z kütüphanesi açılış merasiminde bir konuşma gerçekleştirerek kütüphanenin geleceğe yatırım olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Fatih Orta Okulumuza, ilçemize yakışır bir yatırım olmuş. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ne yapsak azdır. Onların en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Z Kütüphanenin hayırlı olmasını dileyerek, bütünçocuklara bol bol kitap okumaları ve başarıya ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından ise Z Kütüphane misafirler tarafından gezildi.

Z Kütüphanenin açılış merasimine, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Dinar TSO Başkan Adayı Abdullah Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, Dinar MYO Müdürü Hayrettin Ertan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi