Yüksel: “Dinar'ın Giriş Çıkışları Aydınlatılacak, Her Yer Işıl Işıl Olacak”

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel Aydoğmuş köyünden Dazkırı Sarıkavak'a kadar yapılacak olan refüj çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi.
Karayolları tarafından ihale edilerek çalışmaların başladığı yollar için bazı açıklamalar yapan Yüksel şunları söyledi, 'Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Av. Ali Özkaya'nın destekleriyle Afyonkarahisar OEDAŞ tarafından bölgemizde hummalı bir çalışma başladı. Yapım çalışmaları başlayan refüj çalışmaları tam 55 km olacak.  Aydoğmuş'tan başlamak üzere Dazkırı'ya kadar orta ve yan refüj çalışmaları yapılarak çok güzel bir görünüm kazandırılacak.
Aydınlatma olarak ise Dinar ilçe girişlerinden başlayarak aydınlatma sistemleri baştan aşağı yenilenecek. Aydınlatmada ise OEDAŞ tarafından Afyonkarahisar, Denizli ve Isparta yolu şehir girişleri son sistem olmak üzere yenilenecek. Dinar ve bölgesine yapılan bütün yatırımları halkımız adına takip etmekteyiz. Daha güzel, daha temiz bir kent olma yolunda yapılan çalışmalar için teşekkür ederiz' dedi.
 
Editör: Haber Merkezi